mamaplus

O tânără din Chișinău era să rămână fără un deget după ce a fost cerută în căsătorie

-
//
08.01.2021

Chemare mai puțin obișnuită în Capitală. O tânără a solicitat ajutorul salvatorilor după ce a rămas cu inelul blocat pe deget. Totul s-ar fi întâmplat după ce prietenul ei i-ar fi făcut cerere în căsătorie, iar inelul de logodnă pe care i l-a cumpărat era de o mărime mai mică.

Totuși, ea a decis să-l îmbrace pe deget și l-a purtat toată ziua la lucru, însă să-l scoată așa și nu a putut. Prin urmare, tânăra a fost nevoită să apeleze la ajutorul salvatorilor chiar la locul de muncă.

"Fata este cu siguranță o luptătoare și cu zâmbetul pe buze a suportat durerea - pentru aceasta Respect! Degetul ei era foarte umflat, prin urmare, era imposibil să scoatem inelul fără a-l deteriora (iartă-ne, prietene, nu am făcut-o intenționat). Am fost nevoiți să folosim foarfecele pentru tăierea sârmei. Din fericire, degetul fetei nu a avut de suferit, iar inelul urmează să fie reparat", povestește pompierul Dmitri Polşcin.

În context, acesta a îndemnat băieții să dăruiască inele cu mărimea potrivită. "Acestea sunt mult mai plăcut de purtat, decât să le scoateți cu ajutorul salvatorilor", a conchis Polşcin.