mamaplus

O tânără care pretindea că este însărcinată în luna a noua a ajuns la închisoare. Ce ascundea de fapt

-
//
21.11.2019

O femeie a fost arestată în Argentina după ce s-a descoperit că simula o sarcină în a noua lună pentru a face trafic de droguri. Mai exact, femeia a vrut să treacă peste graniță o cantitate mare de droguri ce au fost ascunse în burta falsă.

Ofițerii au percheziționat-o pe femeia a cărei identitate nu a fost făcută publică, după ce au găsit două pachete de marijuana într-o geantă care îi aparținea bărbatului care o însoțea. Atunci au descoperit că în „burta de gravidă” avea patru kilograme de canabis, drogurile fiind ambalate în pachete mici, lipite cu bandă adezivă.

Cei doi au fost reținuți într-un punct de control aflat la granița cu Chile. Se crede că intenționau să ajungă în orașul patagonian Santa Oliva.

Un purtător de cuvânt al poliției a declarat: 

„Ofițerii au descoperit un pasager care avea două pachete de canabis în bagaj. O tânără care părea a fi însărcinată călătorea cu el. I s-a cerut să coboare din vehicul și atunci s-a descoperit că nu avea niciun copil, ci căra droguri în burta falsă”.

În urmă cu patru ani, aceeași femeie a fost depistată pe un aeroport din Columbia transportând 1,5 kg de cocaină lichidă în sutien. Atunci, drogurile au fost puse în niște mănuși din latex.