mamaplus

O șoferiță a urcat la volan fără permis de conducere și a ucis o fetiță de 4 ani

-
//
03.06.2022

O fetiță de patru ani a fost lovită de o mașină, pe când se juca în fața casei cu alți copii. Copila tocmai își serbase ziua de naștere și grupul ieșise pe asfaltul șoselei, ca să deseneze un șotron. La volan era o femeie fără permis de conducere, care ar mai fi fost văzută de vecinii din zonă conducând cu viteză mare, prin comună. Tragedie a avut loc într-o localitate din județul Iași.

În imaginile suprinse de o cameră video din zonă se vede cum mașina trece în viteză mare prin fața casei copilei. O clipă mai târziu, fetița de patru ani este izbită și aruncată la câțiva metri distanță.

Medicii au găsit-o pe cea mică în stop cardio-respirator și au încercat timp de o oră să o resusciteze, însă copila s-a stins din viață.

În sat, oamenii sunt șocați de cele întâmplate. Cel puțin șapte copii se jucau atunci, lângă fetița de patru ani. Joi, vecinii au aprins lumânări și au adus flori în acel loc.

Femeia de 28 de ani, care a provocat accidentul mortal, susține că ar fi urmat niște cursuri auto în Suedia. Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.