mamaplus

O profesoară și-a înjurat elevii care chemaseră ambulanța pentru o colegă

-
//
20.12.2021

Mai mulți elevi dintr-o școală din Slobozia, România, au încasat umilințe din partea unei profesoare. Aceasta a avut o reacție nefirească în momentul în care a aflat că o ambulanță a fost chemată la unitatea de învățământ, după ce o tânără a leșinat.

 Profesoara i-a umilit și jignit pe elevii săi, folosind un limbaj suburban. Femeia s-ar fi enervat, după ce o ambulanță ar fi fost chemată la unitatea de învățământ, pentru că o tânără a acuzat stări de rău. Atunci, profesoara și-a ieșit din fire și a avut o atitudine nefirească în fața elevilor săi, făcându-i ”monștri”. Aceasta a fost înlăturată de conducere de pe poziția de diriginte al clasei.

Profesoara din Slobozia s-a ales cu dosar penal, în urma acestui incident, și este cercetată disciplinar. Ea susținea că fata ar fi leșinat din cauză că avea test la matematică și nu pentru că ar fi avut probleme de sănătate.

„Tot proastă e şi tot o să rămână corigentă. (…) Uitați-vă la mine, măi tâmpiților, când vă spun să numărați, îmi spuneți câte. Bă, m-ați auzit? (…) Nu îmi plac dramele astea. Nu îmi plac. A murit asta? Ziceți, mă, a murit sau nu? Atunci, ce p…a mă-sii s-a întâmplat aici? Cum adică i s-a făcut rău? Păi şi chemi ambulanța? Cum chemați voi ambulanța, mă? Fără să anunțați pe nimeni, fără nimic. Pentru mine sunteți nişte monştri, nu aveți suflete”, se aude în înregistrare.

”Vrei să te omori? Băi, lașilor, nu așa se taie! Se taie pe partea asta. Nu vreți să mai trăiți? Vă omor eu, mă! Că nu sunteți în stare!”, a mai spus profesoara.