mamaplus

O profesoară s-a aruncat în gol de la etajul patru, după ce a fost vindecată de COVID-19

-
//
20.10.2020

Nenorocirea s-a petrecut în seara zilei de 19 octombrie. Femeia are 43 de ani, este căsătorită, dar soţul ei lucrează în străinătate. În momentul în care a făcut gestul necugetat, era singură acasă.

Cazul a avut loc în orașul Suceava din România. Profesoara de matematică a fost externată din spital, luni, 19 octombrie, unde a primit un tratament pentru o formă uşoară de COVID-19. După externare, s-a întors în apartamentul său, unde, copleşită de gânduri negre, s-a aruncat în gol de la etajul IV.

Sora profesoarei le-a povestit polițiștilor că în jurul orei 18:40 a mers la locuința ei, să îi facă o vizită, însă aceasta nu a deschis uşa şi nici nu a răspuns la telefon. În momentul în care a ieşit din scara blocului a găsit-o căzută pe spaţiul verde din dreptul imobilului, moment în care a sunat la 112.

O ambulanță a transportat victima la spital, diagnosticul prezumtiv fiind “politraumatism grav prin cădere de la înălţime”.

Din relatările surorii, anchetatorii au înțeles că profesoara a urmat un tratament medical și suferea de depresie. Femeia fusese externată din spital cu câteva ore înainte, după ce fusese tratată o lungă perioadă de timp de coronavirus. Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de “vătămare corporală din culpă”.

Starea femeii este deocamdată stabilă. Ea a suferit o intervenţie chirugicală, are fracturi costale, fractură de bazin şi fractură de coloană. Surse neoficiale susţin că profesoara ducea o luptă tăcută cu o formă severă de depresie.