mamaplus

O prezentatoare TV de la noi este însărcinată cu al treilea băiat

-
//
30.04.2021

Frumoasa prezentatoare TV din Moldova, Marcela Dedin, este însărcinată în 30 de săptămâni cu al treilea copil. Deși spune că a avut o ușoară stare de șoc atunci când a aflat marea noutate, s-a conformat rapid cu noua sa misiune și abia așteaptă să-și strângă la piept micuțul. Vestea că este însărcinată a venit în perioada sărbătorilor de iarnă, iar acum se află pe ultima sută de metri și a organizat o ședință foto alături de soț și cei doi băieți ai săi.

mamaplus

Fiul cel mare al jurnalistei are 14 ani și se numește Radu, iar mezinul Daniel-Timotei are 3 anișori. Marcela spune că cel mai încântat că va avea un "fățior" mai mic este Daniel-Timotei, care va deveni astfel și el badea mai mare.

”Deși nu visasem la asta și nici nu îndrăzneam să mă gândesc, după două cezariene deloc ușoare! Vestea m-a trecut prin toate stările: șoc, frică, neîncredere… unde mai pui și condițiile de pandemie! Dar am zis ferm: „Darurile de la Dumnezeu nu se întorc înapoi! Niciodată!” Așa că îi mulțumesc pentru dar. Dacă mi l-a trimis, înseamnă că știe că îl pot duce. Sper, cu Doamne ajută, să ne bucurăm, într-un final, de o nouă minune în viața noastră!”, povestește Marcela Dedin.

mamaplus