mamaplus.md

O moldoveancă a fost găsită aproape înghețată

0
//
17.01.2019

O femeie din Republica Moldova în vârstă de 49 de ani, care fusese dată dispărută în luna decembrie după ce plecase la muncă în Spania, a fost găsită marți, pe 15 ianuarie, aproape înghețată în Gara din Iași.

mamaplus.md

Femeia primise viză pentru a lucra în Spania la sfârșitul lunii noiembrie și plecase, însă familia și prietenii nu au mai primit niciun semn de la ea din decembrie.

Ea a fost descoperită în cadrul unei acțiuni de îndrumare a persoanelor de pe străzi spre adăposturi.

Femeia nu avea bani nici pentru mâncare, nici pentru a lua un mijloc de transport spre casă (localitatea Șaptebani, raionul Râșcani).

„În data de 15.01.2019 un echipaj mixt, format din polițiști din cadrul Poliției Transporturi Feroviare Iași și lucrători din cadrul Serviciului Voluntar de Ambulanță Iași, au identificat în zona gării CFR Iași o persoană dată dispărută de către apropiați din luna decembrie a anului 2018. Persoana în cauză a fost legitimată de către polițiștii TF Iași și ulterior a fost transportată la domiciliu său din localitatea Șaptebani, Raionul Râșcani, Republica Moldova”, anunță Serviciul Voluntar de Ambulanță.

Sursa