mamaplus

O moldoveancă a defilat la Milan Fashion Week

-
//
26.02.2019

Valeria Bragarenco este o tânără din Moldova, stabilită momentan în Budapesta. În perioada 19 - 25 februarie, aceasta a participat la faimosul show de modă din Italia „Milan Fashion Week”(a treia prezentare din seria celor patru evenimente de modă importante din lume care au loc anual la New York, Londra, Paris și Milan), transmite diez.md

mamaplus

Tânăra a defilat pentru trei brand-uri italiene: Giada Curti, Sangalli Haute Couture și Maison Manuele Canu, iar această experiență a fost una de neuitat pentru ea, întrucât a așteptat nespus de mult acest eveniment, iar rezultatul obținut desigur că a mulțumit-o.

Tânăra modelă a mai participat și la alte prezentări de modă, de exemplu la Istanbul Fashion Week în acestă toamna, unde a defilat pentru brandul TARIK EDIZ și Nihan Peker.

Activitatea de modelling a început-o încă din liceu, de la vârsta de 16 ani. A făcut din această ocupație o profesie full-time. Totuși, pe lângă aceasta, Valeria mai lucrează în calitate de copywriter freelancer și practică cosmetologia.

mamaplus

Citește articolul integral pe diez.md