mamaplus

O minoră din Leova a fost ucisă cu sânge rece în urma unui conflict

-
//
21.08.2022

În dimineața zilei de astăzi, în jurul orei 05:10, Poliția din Ialoveni a fost sesizată, de un tânăr de 19 ani, despre faptul că prietenul său de 18 ani a agresat fizic o fată. La fața locului imediat au intervenit angajații poliției care au depistat mai multe urme ale infracțiunii, ulterior depistând și cadavrul tinerei acoperit cu crengi și iarbă uscată, având plagă în regiunea gâtului și a abdomenului.

Tânăra de 17 ani, originară din raionul Leova, a fost identificată de oamenii legii. În urma măsurilor de investigație întreprinse de polițiști s-a stabilit că cel care a făcut apelul și persoana pe care a denunțat-o la poliție erau împreună cu minora, iar în urma unui conflict iscat între ei, unul dintre ei a scos cuțitul și a ucis-o. Celălalt tânăr a fugit și a anunțat Poliția, iar persoana bănuită a ascuns cadavrul și a plecat.

Preliminar s-a stabilit că cei doi și fata s-au văzut pentru prima dată, făcând cunoștință pe o rețea de socializare, iar conflictul ar fi început din cauza plății pentru serviciul de taxi.

Ambele persoane au fost reținute. La moment se întreprind măsuri pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.