mamaplus

O mamă spune că i s-a propus lipici în avion pentru a-i prinde masca de față copilului de 2 ani

-
//
18.08.2021

O însoțitoare de bord i-ar fi spus unei femei să îi "lipească" masca pe față fiicei de doi ani care refuza să o poarte şi plângea. Femeia s-a aflat la bordul unui avion Southwest pe ruta Orlando - Norfolk, pe 12 august, cu soțul ei şi cei doi copii. Fetița ei în vârstă de doi ani, plângea şi nu voia să poarte masca de protecție, motiv pentru care două însoțitoare de zbor s-au apropiat de cuplu.

Ali Cleek a scris într-o postare pe Instagram că singura modalitate în care fetița ei ştie să se calmeze este să îşi sugă degetul, lucru "imposibil cu o mască de protecție".

"Ei bine, două însoțitoare de zbor au stat lângă mine şi m-au privit în timp ce încercam să conving fetița să îşi pună masca", a spus Ali Cleek. Aceasta a menționat că una dintre însoțitoare i-ar fi oferit două soluții, care au făcut-o să tremure de nervi.

Tânăra i-a spus pe un ton sarcastic că ar putea să facă o gaură în mască sau ar putea "să i-o lipească de față", menționând că există la bord lipici.

Femeia spune pe Instagram că este conştientă de obligația de a purta mască în SUA, însă trebuie să avem totuși decență umană şi compasiune.

"Fetița mea are doi ani. Am făcut tot ce am putut să ne conformăm regulilor", a mai scris Cleek.

Cum a răspuns compania aeriană după incident

Compania aeriană, într-un punct de vedere remis Fox News, nu a menționat incidentul specific, dar a spus că pasagerii "peste doi ani" trebuie "să poarte masca pe toată durata călătoriei".

"Apreciem cooperarea clienților noştri care ne ajută să respectăm regulile federale şi să asigurăm confortul şi starea de bine a tuturor celor care călătoresc cu noi pe timpul pandemiei", a anunțat compania.