mamaplus

O mamă şi-a opărit până la moarte copilul, apoi a încercat să pară nevinovată: „Aşa am găsit-o”

-
//
20.11.2020

O mamă şi-a opărit propriul copil, o fetiţă în vârstă de un an și jumătate, lăsând-o să ţipe în agonie timp de o oră, în timp ce şi- a acoperit urmele, pentru a încerca să pară totul un accident. Fetița a fost declarată moartă la scurt timp după ce a ajuns la spital, suferind arsuri teribile, acoperind aproximativ 65% din corpul ei.

Mama ei, dependentă de droguri, a ucis copilul prin opărire, în casa sa din Mansfield, Marea Britanie. A stat apoi o oră să-şi cureţe urmele, timp în care fetiţa urla de durere şi zăcea în agonie. Ar fi putut fi salvată, dar femeia n-a mişcat un deget pentru ea. A luat-o apoi şi a dus-o la casa părinţilor ei care locuiau pe aceeaşi stradă. În faţa acestora, Paul şi Karen Crowder, criminala s-a prefăcut panicată, apoi le-a spus: „Este moartă, e moartă!”

Mama ei a întrebat-o: „Ce naiba ai făcut?”, la care ea a răspuns „Nu ştiu, aşa am găsit-o”.

Katie Crowder le-a spus juraţilor că făcea „curăţenie pentru căţeluş”, în momentul în care şi-a găsit fiica cu faţa în jos, în baie, lângă o găleată. Un medic legist însă a declarat că fetiţa ar fi stricat cu putere într-o astfel de situaţie şi ar fi fost auzită, nu ar fi stat în tăcere, suferind trimp de aproximativ o oră, îngropându-i femeii toate argumentele prin care încerca să iasă nevinovată din întreaga situaţie.

În deschiderea cazului, avocata acuzării, doamna Howes a spus: „Puteţi fi siguri că Gracie a fost omorâtă în mod delimerat de către mama ei. Moartea fetei nu a fost una isntantanee. A zăcut în agonie aproximativ o oră. Aţi putea întreba, de ce a întârziat atât în a-i acorda primul ajutor? Pentru că încerca să îşi acopere urmele, ştia ce a făcut. Îşi limpezea mintea, se gândea la un mod de a explica ce făcuse."

Doamna Howes a mai declarat juriului şi că drogul găsit în sângele lui Crowder ( o cantitate mare de cocaină) la patru ore după incident a fost în concordanță cu faptul că inculpata îl consumase înainte să ucidă copilul.

„Trebuie să o duc la o creşă, nu am niciodată un moment de pauză” ar fi spus femeia întrecut despre micuţa ei. În schimb, în momentul arestării, la spitalul King's Mill din Sutton-in-Ashfield, Notts, femeia areacţionat impulsiv, spunând că nu i-ar face niciodată rău micuţei.

Potrivit The Sun, Katie neagă orice acuzaţie de crimă. Procesul continuă, iar dacă femeia va fi găsit ăvinovată riscă ani grei de închisoare.