mamaplus

O mamă și-a omorât fiul bolnav de autism: ”I-am pus un burete în gură ca să tacă”

-
//
26.08.2020

Caz cutremurător! O femeie de 40 de ani este anchetată de polițiști după ce și-a ucis fiul bolnav. Întâmplarea tragică s-a produs în data de 16 august. Femeia l-a drogat pe copilul său care avea probleme medicale cu „pastile de dormit”, apoi i-a băgat un burete în gură ca să nu țipe și l-a legat strâns cu un sutien. După tot a făcut, culmea, mama a sunat la poliție și s-a autodenunțat.

Cazul a avut loc într-o localitate din vestul Londrei, iar femeia ar fi orifinară din Rusia. Conform Dailymail, trupul micuțului Dylan Freeman a fost descoperit la domiciliul familiei. Mama lui, rusoaica Olga Freeman, a fost acuzată de crimă și a fost arestată.

Femeia de 40 de ani lua antidepresive, care, potrivit polițiștilor, i-au fost administrate și fiului ei care suferă de autism. În ziua când mama băiatului i-a administrat pastilele și l-a legat, l-a informat pe prietenul ei actual despre situația în care se află. Atunci, au sunat la poliție.

”Dylan avea nevoie de atenție, suferea de autism și sindromul Cohen, vederea era parțial afectată, la fel și mobilitatea și vorbirea”, a mărturisit procurorul de caz.

Cum a reacționat tatăl copilului

Un purtător de cuvânt al tatălui băiatului a spus că bărbatul se afla în Spania când fiul lui a fost ucis. „Dylan a fost un copil frumos, luminos, curios și artistic, care i-a plăcut să călătorească, să viziteze galerii de artă și să înoate”, a declarant tatăl copilului.

mamaplus