mamaplus

O mamă și-a înecat cele două fetițe, de 7 luni și 7 ani, apoi a încercat să-și ia viața

-
//
26.07.2023

O crimă cumplită a zguduit Austria. După cum relatează televiziunea ORF, dar și alte publicații locale, în localitatea Absdorf, districtul Tulln, o mamă de 36 de ani și-a ucis cele două fetițe, pe care le-a înecat în piscina casei, apoi a încercat să să sinucidă. Agonia celor două copile, cu vârste de 7 luni și 7 ani, a fost surprinsă de o cameră de supraveghere, scrie observatornews.ro.

mamaplus

Femeia și-a înecat fetițele în piscina casei, le-a dus trupurile fără viață în casă, după care s-a urcat la volan și a intrat cu mașina într-un copac, încercând să se sinucidă. Tânăra a fost rănită în accident și dusă la un spital din apropiere, însă, potrivit purtătorului de cuvânt al poliției din Austria Inferioară, viața ei este în afara oricărui pericol, scrie Krone.

Filmul groazei a început luni dimineață, la ora 9:30, când tatăl celor doi copii a alertat poliția la numărul de urgență, relatând că soția l-a sunat și i-a spus că le-a omorât pe fetițe și că urmează să se sinucidă. Agenții au mers imediat la fața locului și au intrat în casă prin ușa deschisă a balconului. Polițiștii au fost și ei îngroziți când au descoperit trupurile fără viață ale celor două surioare. Cea mare avea 7 ani, iar cea mică doar 7 luni.

Două elicoptere și mai multe ambulanțe au venit în ajutor, însă era prea târziu. Din nefericire, medicii nu au reușit să le readucă la viață pe cele două copile, declarând decesul.

După ce a comis oroarea, mama în vârstă de 36 de ani s-a urcat la volan și a intrat cu mașina într-un copac, încercând să-și ia viața. Femeia a fost rănită, dusă la un spital din apropiere și arestată. Potrivit purtătorului de cuvânt al poliției din Austria Inferioară, rănile suferite nu îi pun viața în pericol.

Potrivit Heute, poliția a confirmat, luni seară, că femeia și-a înecat cele două fiice, apoi ar fi dus copilele în casă. „Ea a mărturisit că și-a înecat copiii în piscină”, a declarat inspectorul șef Johann Baumschlager, în cadrul unei conferințe de presă. Întrebați despre motiv, polițiștii au vorbit despre o situație psihologică excepțională în care se afla tânăra de 36 de ani.

Primarul din Absdorf, Franz Dam, este în stare de șoc, la fel ca întreaga comunitate.

„Este înfricoșător că s-a putut întâmpla așa ceva”, a spus Dam presei locale.

Ancheta este în derulare.