mamaplus

O mamă și-a dat bebelușul spre adopție, după o situație incredibilă

-
//
14.01.2022

O femeie în vârstă de 30 de ani și-a dat copilul pentru adopție după ce a descoperit că donatorul de spermă care a lăsat-o însărcinată a mințit despre educația și etnia lui. Cazul a avut loc în Japonia, iar știrea face înconjurul lumii.

Femeia și soțul ei au intrat în contact cu bărbatul, care are peste 20 de ani, pe rețelele sociale, pe un grup de donatori, în timp ce încercau să conceapă al doilea copil. Cuplul a recurs la căutarea unui donator de spermă, după ce a descoperit că soțul avea o afecțiune moștenită care-l împiedica să mai poată face alt copil.

Donatorul ar fi pretins că este japonez și necăsătorit, spunându-i cuplului că a absolvit respectata Universitate din Kyoto. Femeia și donatorul au făcut sex de 10 ori, înainte ca ea să rămână însărcinată, potrivit presei japoneze. La sfârșitul sarcinii, ea a descoperit că donatorul era chinez, mai degrabă decât japonez, avea o soție și nu era absolvent al Universității din Kyoto.

După naștere, cuplul a dat copilul la o unitate de îngrijire a copiilor, a informat ziarul Tokyo Shimbun. În prezent, doar 12 spitale din Japonia efectuează proceduri de inseminare artificială. Cu toate acestea, accesul la un astfel de tratament este strict controlat, chiar și pentru cuplurile heterosexuale căsătorite, în timp ce femeile singure și cuplurile gay nu sunt eligibile să aplice.