mamaplus

O mamă şi bebeluşul pe care îl alăpta au murit, după ce tatăl copilului a otrăvit mâncarea

0
//
30.04.2021

Un bărbat de 36 de ani este acuzat că şi-a ucis soția şi pe bebeluşul lor de trei luni, după ce i-a pus otravă de şobolani în mâncare partenerei sale. Trupurile neînsuflețite ale lui femeii şi a fiului lor au fost găsite de oamenii legii pe 23 septembrie anul trecut, după ce au fost dați dispăruți pe data de 15 a aceleiaşi luni. În acea perioadă, suspectul, pe atunci în vârstă de 34 de ani, trimisese mesaje rudelor soției sale, dându-se drept ea, înainte de a le bloca contactele.

Polițiștii au început să investigheze cazul după ce fiul cel mare al femeii, în vârstă de 17 ani, a mers la poliție și a depus o plângere. Cazul a avut loc în Brazilia.

Oamenii legii au ajuns la concluzia că bărbatul ar fi otrăvit mâncarea soției sale și că, după ce a mâncat, aceasta și-a alăptat fiul cu laptele matern contaminat.

Femeia a început apoi să se simtă rău și i-a cerut soțului său să o ducă la spital. Cu toate acestea, el i-ar fi condus în schimb către o zonă împădurită, la aproximativ 118 kilometri de casa lor, unde i-ar fi îngropat pe cei doi, care erau deja morți.

Poliția crede că bărbatul a comis crima pentru că soția sa ceruse divorțul.

Avocații inculpatului au până la sfârșitul săptămânii viitoare să facă apel la acuzația de crimă. Dacă decizia nu este atacată, instanța va stabili o dată pentru proces, când inculpatul va răspunde la acuzațiile de omucidere, ascunderea cadavrului și fraudă procedurală.

mamaplus