O mamă și-a bătut cu bestialitate bebelușul de 5 luni

O mamă și-a bătut cu bestialitate bebelușul de 5 luni

-
//
05.04.2018

Un bebeluș de 5 luni a fost lovit crunt de propria mamă, într-un acces de furie. Copilul a ajuns la spitalul Mărie Curie din Capitală, cu grave traumatisme, iar medicii se luptă să-i salveze viață. Este un copil cu malformație cardiacă și renală. Și în urmă traumatismului are fractură de humerus și claviculă dreaptă, hemoragie intracraniană, scrie olt.ro.

O mamă și-a bătut cu bestialitate bebelușul de 5 luni

Este în stare destul de fragilă. David duce o luptă cruntă pentru viată. Este intubat și legat la aparate. O asistentă îl îngrijește că pe propriul copil. Cea care l-a adus pe lume aproape l-a ucis. Mamă micuțului face insă o declarație socantă, încercând să își ascundă vina.

Spune că și-a dus copilul la spitalul din Slobozia, iar medicilor le-a spus că l-a scăpat, din greseală, pe podea. Pentru că era în stare critică, medicii din Ialomița au decis să-l transfere la București. Abia aici, după ample investigații, adevărul a ieșit la iveală. Doctorii au alertat imediat secția 16 de Poliție, iar pe mamă nu au mai lăsat-o să între în spital. Sesizați de autoritătile din Capitală, polițiștii au făcut o anchetă în casă femeii. Una care s-a încheiat cu un dosar penal pentru o faptă din culpă. Și atât.

După 12 zile de la apel, anchetatorii deschis un dosar penal de vătămare corporală din culpă. În tot acest timp, medicii de la Mărie Curie au fost cei care l-au protejat pe bebeluș. Protecția Copilului a bătut doar azi la ușă femeii. Au ajuns înainte reporterii Observator. Că să rămană în viată, David are nevoie de mai multe intervenții chirurgicale și riscă să rămană cu sechele.

Sursa: olt.ro