mamaplus

O mamă și-a aruncat fetița de 4 ani pe fereastră, de la etajul trei

0
//
28.10.2021

O fetiță de 4 anișori a scăpat miraculos cu viață, după ce propria mamă a aruncat-o pe fereastră, de la etajul 3, în timp ce frățiorul mai mare al copilei o implora pe tânăra de 25 de ani să îi lase surioara în pace. Tragedia a avut loc în urmă cu două zile, într-un bloc din Rostov, un oraș aflat în regiunea Iaroslavl, Rusia. O tânără de 25 de ani a fost reținută și este anchetată de autorități, după ce și-a aruncat fiica de 4 ani pe fereastră, de la etajul 3.

Scena de groază s-a derulat sub privirile îngrozite de băiețelului mai mare al femeii, care, cu ochii în lacrimi, și-a implorat mama să îi lase în pace surioara. Potrivit publicației ruse progorod76.ru, femeia tremura și nu se putea calma. În ciuda rugăminților fiului ei, elev în clasa I, Anna și-a aruncat fata de la fereastră. În mod miraculos, copila a supraviețuit. Micuța a fost luată cu elicopterul și transportată de urgență la spitalul Solovievskaya, unde medicii fac eforturi să o salveze. Fetița are coastele și clavicula fracturate, iar recuperarea va fi una îndelungată.

Tânăra a vrut să-și omoare fetița, apoi să se sinucidă

În urma verificărilor, polițiștii au aflat că tânăra de 25 de ani avea probleme psihice. Se pare că intenția ei era să o omoare pe fată, apoi să își pună apoi capăt zilelor.

Acum, băiețelul femeii este în siguranță cu tatăl lui.

Între timp, jurnaliștii din Iaroslavl au aflat că, după ce au intrat în apartament, anchetatorii au găsit pe masa din bucătărie otravă pentru gândaci. Potrivit datelor preliminare, înainte de a arunca fata pe geam, tânăra i-ar fi dat micuței din această otravă.

Tânăra mamă a fost reținută pentru tentativă de omor, dar, cel mai probabil, va fi trimisă la un spital de psihiatrie.