mamaplus

O mamă şi-a abandonat cei cinci copii, fără să le spună un cuvânt

-
//
12.03.2021

O femeie de 37 de ani şi-a părăsit cei cinci copii minori, fără să sufle o vorbă. Ea și-a făcut bagajul și a plecat de acasă într-o direcție necunoscută, lăsându-și copiii mici nesupravegheați. Potrivit oamenilor legii, tatăl copiilor este la muncă în Anglia.

Cazul a avut loc în județul Suceava din România. Fiul cel mare al femeii, în vârstă de 14 ani, le-a relatat polițiştilor că în seara de 11 martie, în timp ce a fost plecat la un prieten, mama sa şi-a făcut bagajul şi a plecat de la domiciliu, într-un loc necunoscut, lăsându-şi ceilalți cinci copii minori cu vârste între 5 şi 12 ani nesupravegheați în locuință.

Apropiații femeii le-au spus anchetatorilor că aceasta discuta frecvent pe Facebook cu un bărbat şi cel mai probabil a plecat împreună cu acesta.

Minorii cu vârste între 5 şi 14 ani se află deocamdată în grija unei rude, până când se va întoarce tatăl lor de la muncă din Anglia. 

Polițiştii au informat şi Compartimentul de Asistență Socială din cadrul Primăriei comunei Stulpicani pentru a efectua verificări şi a dispune măsuri legale. În temeiul sesizării lucrătorii Poliției oraşului Frasin, vor efectua cercetări sub aspectul săvârşirii infracțiunii de „abandon de familie”.