mamaplus

O mamă s-a căsătorit cu fiul adoptiv, care este cu 31 de ani mai tânăr

-
//
30.10.2023

O mamă din Rusia s-a căsătorit cu fiul ei adoptiv, cu 31 de ani mai tânăr decât ea. Relația lor este considerată abuzivă și ilegală, iar femeia a rămas fără cinci dintre copiii ei adoptați.

mamaplus

Muziciana Aisylu Chizhevskaya Mingalim, în vârstă de 53 de ani, i-a îngrozit pe experții în protecția copilului când s-a căsătorit cu fiul ei adoptiv, Daniel Chizhevsky, în vârstă de 22 de ani. Cuplul a spus „Da” în cadrul unei ceremonii la un restaurant din Kazan, Republica Tatarstan, Rusia, pe 20 octombrie, conform Mirror.

Mingalim îl crescuse pe Daniel de când acesta avea doar 14 ani. Ea l-a adoptat după ce l-a întâlnit la un orfelinat unde dădea lecții de canto, când avea doar 13 ani, potrivit presei locale.

„Relația noastră este perfectă”

Acum, oficialii de la protecția copilului au luat alți cinci copii adoptați din grija lui Mingalim, patru fete și un băiat. Dar Aisylu se opune acestei măsuri, plângându-se că unii au fost reintroduși în casele de îngrijire, în timp ce alții s-au întors la membrii familiei. Mingalim are, de asemenea, un fiu biologic dintr-o căsătorie anterioară.

Ea a declarat presei locale că povestea ei de dragoste cu Daniel a pornit după ce l-a luat acasă de la orfelinat. Mingalim a spus: „Relația noastră este perfectă. Nu putem trăi unul fără celălalt. Suntem pe aceeași lungime de undă”.

La Moscova „pot trăi în libertate”

Presa locală a relatat că femeia a început să adopte copii după ce a întâlnit orfani în timpul unui proiect de filmare la un post de televiziune din Tatarstan. Acum, ea intenționează să fugă din Tartarstan, vrea să își ia noul soț și să își recupereze copiii adoptați pentru a-i duce la Moscova „unde pot trăi în libertate”.

mamaplus

La începutul acestui an, o altă femeie, Patricia Spann, s-a căsătorit cu doi dintre copiii ei biologici – și a vrut să înceapă o relație cu un al treilea. Fiul cel mare al femeii, care susține că a încercat să îl seducă, a descris-o ca fiind „lipsită de valoare” și „dezgustătoare”. Triunghiul amoros bolnăvicios a fost descoperit involuntar de autorități, ceea ce a dus la destrămarea familiei, în timp ce mama și fiica au fost închise după gratii.

Sursa