mamaplus

O mamă s-a aruncat de pe o stâncă împreună cu cei doi copii ai ei, de 2 și 4 ani

-
//
26.07.2022

O mamă în vârstă de 37 de ani s-a aruncat în gol împreună cu cu cei doi copii ai săi, cu vârste de 2 și 4 anișori. Alarma a fost dată de duminică dimineață, după ce un turist a văzut-o pe femeie prăbușindu-se de pe o stâncă.

Tânăra s-a sinucis, sărind de la zeci de metri înălțime, pe Creux du Van, un amfiteatru stâncos natural din cantonul Neuchâtel. Alarma a fost dată duminică dimineață, puțin după 9:30, de un turist, care a anunțat că o persoană ar fi căzut de pe o stâncă.

Bărbatul s-a gândit că este vorba despre un accident, însă, odată cu identificarea cele trei cadavre și demararea cercetărilor, gestul intenționat a părut imediat evident. Primele indicii arată că victima, o femeie de 37 de ani din Val de Travers, s-a sinucis aruncându-se de pe stâncă împreună cu cei doi copii ai săi. Micuții au fost găsiți fără suflare la câțiva metri de trupul fără viață al mamei lor.

Ministerul public continuă investigațiile, pentru a stabili cauzele tragediei, dar primele elemente par să picteze tabloul trist al unei drame de familie. 

Pentru poliție, însă, nu există niciun dubiu: este vorba despre o dublă crimă și o sinucidere.

Anchetatorii, după ce au ascultat mărturiile, s-au convins de traseul gestului voluntar. Oamenii legii încă nu au dezvăluit dacă a fost sau nu găsită și o scrisoare de adio.