mamaplus

O mamă a rămas fără cuvinte când și-a văzut gemenii după naștere

-
//
09.12.2019

Daniel și David Omirin s-au născut la doar câteva minute distanță, dar arată foarte diferit, culoarea pielii lor fiind cea care îi evidenţiază. Motivul pentru care David arată complet diferit este că suferă de albinism, ceea ce înseamnă că pielea și părul său nu sunt pigmentare din cauza absenței congenitale de melanină.

În ciuda faptului că părinții lor au pielea închisă la culoare, David are pielea albă pal și părul auriu. Fratele său Daniel, are pielea întunecată și părul cret, întunecat, la fel ca părinții și sora lui de patru ani.

Gemenii atrag atenția de fiecare dată când ies la plimbare pe străzile din Lagos, Nigeria. Stacy, mămica lor, spune că cei doi gemeni sunt trataţi ca niște celebrități, în timp ce oamenii se se preocupă de multe ori dacă ambii copii sunt ai ei. 

„Trebuie să răspund la întrebări tot timpul când suntem plecați. Oamenii mă tot întreabă care dintre ei este copilul meu. Eu le răspund că amândoi sunt ai mei și de cele mai multe ori, oamenii mă privesc de parcă glumesc. Când doctorul mi-a spus că cei doi copii ai mei nu sunt identici, nu știam la ce să mă aștept. Dar atunci am văzut că au păr și piele de culoare diferită și nu mi-a venit să cred”, a spus mămica lor.