mamaplus

O mamă își hrănește cei 22 de copii după un program strict. Cum arată meniul unei zile obișnuite

-
//
09.04.2023

La 25 de ani, o tânără din Georgia a devenit mamă a 22 de copii, cu ajutorul mamelor surogat. Ea și soțul ei, un milionar pe nume Galip Ozturk, și-au exprimat dorința de a avea o familie numeroasă, cu 100 de copii, transmite perfecte.ro. 

mamaplus

Cuplul este foarte implicat în creșterea micuților, dar au și ajutoare: mai multe bone și învățătoare. Alimentația este un capitol destul de important pentru familia lor. Cristina Ozturk consideră că trebuie să fie respectat un program strict al meselor. Pe contul ei de Instagram, la cererea unor mămici, ea postează filmulețe cu copiii stând la masă, explicând în ce constă meniul:  „Nu folosim sare, piper, condimente și zahăr la gătit, nu amestecăm mesele pentru adulți cu cele pentru copii.NU adăugăm „gustări” în meniul nostru zilnic, deoarece copiii primesc tot ce le trebuie, ceea ce înseamnă că nu au nevoie de ceva în plus de gustat. 

Programul de masă al copiilor: 08:00 – mic dejun 12:00 – prânz 16:00 – ceaiul de după-amiază 20:00 – cina 20:30 – chefir înainte de culcare   Acest regim și dieta potrivită ne ajută să evităm gustările.   Dacă micuțul tău cere să mestece constant ceva, cel mai probabil, meniul nu este echilibrat, organismului îi lipsesc nutrienții necesari, ceea ce provoacă o senzație de ușoară foame. Funcționează nu numai cu copiii, fiecare organism funcționează astfel.

Meniul nostru pentru azi: Mic dejun: terci de porumb cu unt, branză, piersici. Prânz: supă cu dovlecel, morcov, ceapă, conopidă cu iepure; compot. Gustare: dovleac, caise și măr la aburi, iaurt. Cina: preparat din fulgi de porumb, broccoli, cartofi și unt, servit cu smântână Înainte de somn: chefir

„Raționamentul despre hrana adecvată pentru bebeluși provoacă întotdeauna controverse – unii părinți cred că este necesar să-l înveți pe copil să mănânce la o masă comună încă din copilărie, alții sunt foarte atenți la alimentația bebelușilor, iar alții le combină. Voi cum procedați: gătiți pentru copii separat sau îi hrăniți la o masă comună?”, își întreabă tânăra mămică urmăritorii de pe Instagram.