mamaplus.md

O mamă, găsită moartă în dulap. Doi copii au rămas orfani

-
//
30.11.2018

O femeie a alertat poliția după ce a venit în ospeție la nepoata ei, iar aceasta nu deschidea ușa. Când oamenii legii au intrat în casă, nepoata sa a fost găsită strangulată într-un dulap, în timp ce copii ei, de 2 și respectiv 3 anișori, se aflau în altă cameră. Descoperirea macabră a avut loc ieri, în jurul orei 19:00, într-un apartament de pe strada Alexandru cel Bun, din municipiul Bălți.

mamaplus.md

Solicitată telefonic, Eugenia Molceanov,  ofițerul de presă al IP Bălți, a declarat pentru Deschide.MD că victima s-a dovedit a fi o femeie în vârstă de 23 de ani, originară din localitatea Bisericani, raionul Glodeni.

Medicii-legiști nu au găsit urme de moarte violentă pe suprafața cadavrului.

„Femeia locuia în chirie cu concubinul său și copii acestora, de 2 și respectiv 3 anișori. În seara zilei de ieri, mătușa victimei a venit în ospeție, dar a văzut că nepoata sa nu deschide ușa și la sunat pe concubinul ei, care se afla la muncă. Ulterior, după ce au intrat în casă, într-o odaie din apartament, într-un dulap, au depistat cadavrul strangulat al tinerei, iar în altă odaie erau copii acestora. Medicii legiști veniți la fața locului nu au depistat urme de moarte violentă pe suprafața cadavrului. Cel mai probabil este vorba despre un caz de suicid”, a precizat Molceanov.

Femeia nu a lăsat niciun bilețel de adio, dar nu se cunosc nici motivele care au determinat-o să-și pună capăt zilelor.

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele.

Sursa: deschide.md