mamaplus

O mamă a fugit din casa în flăcări, fără cei patru copii ai săi. Vecinii au auzit țipetele copiilor

-
//
26.04.2022

O mamă a patru copii, care au murit într-un incendiu după ce casa în care locuiau a luat foc, a fugit singură din calea flăcărilor, apoi a întrebat un vecin dacă nu care cumva cei mici sunt cu el. Jessica Mann, în vârstă de 30 de ani, dormea ​când incendiul a izbucnit. Tragedia a avut loc în SUA. 

Cei patru copii ai femeii, în vârstă de 2, 3, 5 și 10 ani, dormeau cu toții într-un dormitor. Cum mama lor a fugit singură să se salveze, cei mici au murit țipând, potrivit lui Travis Garrison, în vârstă de 18 ani, care le-a auzit ultimele momente de suferință. Garrison și alți doi adulți - sora lui, Audrey Kistler, 24 de ani, şi iubitul ei, Samuel Barnett, 17 ani - dormeau ​​într-un al treilea dormitor.

Garrison s-a trezit brusc și a încercat să iasă pe ușa din față, dar nu a putut să o deschidă. El a spus că a fugit în cele din urmă pe ușa din spate, iar sora lui și iubitul ei au scăpat pe o fereastră. Când toți cei patru adulți s-au văzut afară, Mann a alergat la Garrison și a întrebat unde sunt: ''Am tot auzit copiii țipând! Urlând... și nu am putut face nimic. Am încercat tot posibilul să scoatem copiii afară. Am făcut tot ce am putut''. 

Câțiva alți vecini au întrebat cum ar putea adulții să plece fără copii, dar Garrison a insistat că au făcut tot posibilul pentru a-i salva. ”Toți am încercat să ne întoarcem acolo”, a spus Garrison. ”Nu am putut intra în casă. Focul era prea mare. Fumul era prea gros”. 

O a doua explozie a înrăutățit situația. Vecinii au sunat la 911, iar unii s-au alăturat eforturilor de salvare. Shelby Wright, care locuiește vizavi, a spus că a ieșit afară după ce a auzit o explozie: ''Am auzit copiii de acolo strigând după ajutor și l-am auzit pe câine plângând'', adăugând că și-a tăiat mâinile încercând să-i elibereze pe copii. ''Am alergat acolo și am început să sparg geamurile, încercând să ajut să-i scot afară. Nu poți să privești pur și simplu cum arde casa cuiva și copiii lor sunt înăuntru și nici măcar să nu fii tentat să sari și să ajuţi'', a mai spus aceasta. 

Când Departamentul de Pompieri din Fort Wayne a sosit la ora 8:33, focul se extinsese deja în toată locuința, potrivit declarațiilor departamentului de pompieri şi a şerifului. Pompierii au avut focul sub control suficient cât să intre în casă la ora 8:56 și au găsit cadavrele copiilor. O anchetă este în curs de desfăşurare.