mamaplus

O mamă a fost dată afară din magazin cu copilul în brațe pe motiv ca acesta făcea gălăgie (VIDEO)

-
//
22.07.2021

O situație scandaloasă a avut loc recent într-un supermarket. O mamă și copilul ei în vârstă de doi ani au fost dați afară din magazin de către angajați, iar motivul a stârnit revoltă pe rețelele de socializare. Minorul de doi ani a început să țipe în magazin și, în loc să fie calmat, angajații magazinului au decis să îi izgonească din supermarket, pentru că era mult prea gălăgios. Cazul a avut lor în localitatea Medgidia din România.

Momentul a fost filmat de către o persoană, iar ulterior imaginile video au ajuns pe rețelele de socializare. Femeia, care era însoțită de minorul de doi ani, a fost hărțuită atât verbal, cât și fizic de angajații magazinului, dar și de femeile de la securitate.

”Cum e posibil sa fi dat afară cu copilul în brațe pe motiv ca acesta face gălăgie? Cum e posibil sa judeci o mamă că nu este capabilă să își stăpânească copilul de 2 ani și 4 luni care nu făcea altceva decât să se joace pe coridor în timp ce mama ei era la casă și își bagă produsele produsele în coș. Cum este posibil să vii să pui mâna pe mine și să mă scoți afară din magazin doar pentru că am avut tupeul să întreb cu ce deranjează copilul meu?

Nu a tras de etajere, nu a dărâmat sau spart absolut nimic. Aceasta este unul dintre motivele pentru care mulți dintre noi aleg străinătatea! Rușine! Rușine! Rușine pentru această situație, rușine angajaților, dar și femeilor de la securitate care ne goneau afară. Niciun manager nu a ieșit să vorbească!”, este mesajul pe social media.