mamaplus

O mamă a fost arestată după ce s-a dezbrăcat în fața copiilor săi

-
//
22.11.2019

Femeia riscă să fie condamnată la închisoare şi să fie înscrisă în registrul oficial al celor care au molestat sexual după ce a apărut topless în faţa celor trei copii vitregi.

Femeia acuzată a precizat că în momentul în care s-a petrecut totul ea îl ajuta pe soţul ei să izoleze pereţii garajului şi s-a dezbrăcat de bluză pentru că dorea să scape de o substanţă lipicioasă de pe piele. Când au văzut-o copiii ei vitregi (doi băieţi şi o fată), ea le-a explicat faptul că nu trebuie să se simtă stânjeniţi, pentru că este acelaşi lucru ca atunci când tatăl lor este la bustul gol.

Procurorii au menţionat faptul că femeia era în stare de ebrietate când a făcut acest gest şi că le-a spus copiilor soțului ei că îşi va pune bluza la loc dacă acesta îşi va da și el jos lenjeria intimă.

După aflarea acestor detalii, avocaţii lui Tilli Buchanan vorbesc despre discriminare, în condiţiile în care soţul ei nu a fost arestat şi el. Se vorbeşte inclusiv despre o schimbare a legii privitoare la actul de desfrânare, văzută în prezent ca discriminatoare pentru femei.

În timp ce mama biologică a celor trei copii susţine că a alertat poliţia după ce aceştia i-au povestit ce s-a întâmplat, femeia acuzată susţine că nu a făcut nimic rău, că nu trebuie să fie pedepsită, întrucât nu a vrut decât să le dea „o lecţie de sexism” copiilor.