mamaplus

O mamă a doi copii și-a pus capăt zilelor după ce a citit niște mesaje pe telefonul soțului său

-
//
10.01.2022

O mamă a doi copii a fost găsită fără suflare, după ce a intrat pe contul de Facebook al soțului şi a citit o conversație pe care acesta a avut-o cu o altă femeie. Cei doi parteneri de viață s-au certat, după care tânăra în vârstă de 29 de ani și-a pus capăt zilelor.

Luni, atunci când partenerul ei a plecat la locul de muncă, femeia și-a pus capăt zilelor. Înainte să recurgă la gestul extrem, tânăra mămică a lăsat un bilet de adio pentru soțul ei, în care ar fi punctat, în încheiere: “Bucuria pe care mi-ai făcut-o tu, ți-o fac și eu acum”.

Cazul a avut loc într-o localitate din județul Vrancea, România. Luni, în jurul orei 11.00, femeia a fost găsită fără suflare în curtea casei. Cei care au descoperit-o au sunat la numărul unic de urgență 112, iar la fața locului au fost sosit echipajele medicale, dar şi polițiştii.

Prezenți la fața locului, oamenii legii au constatat faptul că femeia de 29 de ani nu prezenta alte urme vizibile de violență, cu excepția celor specifice prin spânzurare. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă și efectuează cercetări în acest caz.

Vecinii susțin că între cei doi soți existau constant scandaluri și certuri.