mamaplus

O mamă a doi copii a fost lovită cu picioarele în cap de un minor. Cazul a avut loc într-un mall

-
//
06.05.2021

O mamă, însoțită de copiii și finuța sa, a fost lovită cu picioarele în cap de un tânăr. Toată scena a fost privită cu indiferență de oameni, dar şi de agentul de pază care nu a intervenit. Reprezentanții mall-ului spun că regretă evenimentul. Partea cea mai tristă este că scena îngrozitoare a avut loc sub privirile celor două fetițe ale femeii, cu vârste cuprinse între 5 şi 11 ani și a finuței în vârstă de 10 ani. Copilul cel mai mic a fost rănit și el. Incidentul a avut loc marţi seara, la cel mai mare centru comercial din Timișoara.

Ea a povestit pe rețelele de socializare că, în timp ce se pregătea să plece din mall, atenția i-a fost atrasă de strigătele de ajutor ale unei femei care alerga după un tânăr, care îi furase geanta. Văzând că nimeni nu intervine femeia s-a pus în fața hoțului, încercând să îl oprească. Gestul sau eroic a costat-o scump atât pe ea cât şi pe una din fetițe.

„După ce am terminat cumparaturile am pornit spre ieșire, coborând pe scările rulante, fiind aproape ora închiderii. Cum coboram, am văzut în capul scărilor un copil de cca 16 ani coborând în fugă scările și venind spre mine și cei 3 copii, iar în urma lui o doamnă striga: Ajutor! Hoțul! Prindeți-l!”, povestește femeia.

Femeia a fost lovită cu picioarele de hoț

”Normal, zic eu, am acționat și m-am pus în fața lui spunându-i să se oprească, moment în care el s-a sprijinit pe mâna curentă a scărilor și având și avantajul de a se afla mai sus și eu mai jos, m-a lovit cu picioarele în cap, moment în care am căzut și m-am rostogolit pe scări, atât eu cât și fetița mea cea mică", a povestit revoltată Raluca pe Facebook.

Agentul de pază a privit nepăsător totul. Nimeni nu a intervenit

"Toată scena s-a petrecut în fața unui agent de pază, aflat în fața magazinului, care nu a schițat măcar un gest de a-l prinde pe hoț/atacator. Poate vă întrebați de ce am intervenit, ce vă pot spune e că, consider normal să luăm atitudine și aș face-o din nou. Problema mea este că mă deranjează teribil că acest atac s-a întâmplat în incinta unui centru comercial, unde există agenți de pază și nu pe o alee întunecată și totuși nimeni nu a luat atitudine.

Totodata, mă deranjează și faptul că în Mall mai erau și alte persoane prezente, inclusiv bărbați care nu au schițat niciun gest de a ajuta o femeie cu 3 copii care este lovită. RUȘINE că așa vă creșteți și vă educați copiii, să nu intervină, sănu se bage, dacă nu e treaba lor ", a mai povestit femeia.

Reprezentanții centrului comercial spun că incidentul a fost unul spontan, inițiat de un adolescent.

Între timp, Polițiştii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliție Timişoara s-au sesizat cu privire la săvârşirea infracțiunii de tâlhărie. Tânărul hoț a fost identificat şi se efectuează verificări în vederea depistării acestuia, au transmis cei de la IPJ Timiş.