mamaplus

O mamă a doi copii din Ucraina a murit fulgerător la scurt timp după ce a ajuns în Italia

-
//
22.03.2022

O ucraineancă în vârstă de 45 de ani a murit, vineri, la Roma, imediat după ce a coborât din autocarul cu care a fugit din țară, împreună cu copiii săi de 10 și 12 ani. Când au văzut că mama lor se prăbușește la pământ, cei doi băieți au început să țipe din răsputeri după ajutor, scrie RomaToday.

Autocarul cu care Natalia Kretova a călătorit 30 de ore, pentru a ajunge la Roma avea drept destinație Piazzale XII Ottobre (Ostiense).

Mama și copiii au pornit la drum cu autocarul din Ternopil, un oraș din vestul Ucrainei. Cei trei ajunseseră acolo după o călătorie pornită din Cortkiv, oraşul unde a rămas tatăl copiilor.

Imediat după ce a coborât din autocar, femeia s-a prăbușit la pământ fără să mai dea semne de viață. Pentru că în apropiere de locul incidentului se află gara Ostiense care are instalat un punct de prim-ajutor, personalul sanitar a ajuns imediat la fața locului și i-a aplicat manevrele de resuscitare, dar din nefericire nu s-a mai putut face nimic, astfel că medicii au declarat decesul ucrinencei la scurt timp. Un infarct ar fi fost cauza care i-a curmat femeii viața atât de devreme. Țipetele și plânsul lor de durere i-au înmărmurit pe cei din jur.

Doi copii au rămas orfani

„După 20 de minute a sosit o ambulanță, dar Natalia nu și-a mai revenit deloc”, a spus Alexander, un martor, originar din Ucraina. În urma unui control, în bagajul femeii au fost găsite mai multe medicamnte pe care femeia obişnuia să le ia pentru a trata hipertensiunea.

Copiii vor fi găzduiți la un centru religios din Albano Laziale, unde ar fi trebuit să ajungă împreună cu mama lor.