mamaplus

O mamă din Sîngerei și-a luat viața. Femeia a lăsat orfană o copilă de 14 ani

-
//
05.04.2022

Cadavrul carbonizat al unei femei a fost găsit într-un subsol, de către vecinii săi care au alertat imediat poliția. Descoperirea macabră a avut loc ieri-seara, în jurul orei 18:42, în orașul Sîngerei. Preliminar s-a stabilit că ar fi vorba despre un caz de suicid.

Victima s-a dovedit a fi o femeie în vârstă de 41 de ani. Cadavrul carbonizat al femeiei a fost găsit de către vecini, după ce au simțit miros puternic de ars. La fața locului a fost solicitată poliția și o ambulanță. Din nerfericire medicii au putut doar să constate decesul.

Totodată, lângă cadavrul carbonizat a fost depistat un scaun, de pod atârna o funie, iar podeaua era stropită cu diluant.

Femeia locuia împreună cu fiica sa de 14 ani, iar acum o lună ar fi divorțat de soțul său. 

Ultima dată femeia a fost văzută de către vecini ieri-dimineață. Pe suprafața cadavrului nu au fost depistate semne de moarte violentă, în afară de arsurile provocate de flăcări, fapt care îi face pe oamenii legii să ia în calcul versiunea unui suicid.

Angajații Ip Sîngerei au inițiat o anchetă în acest caz pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs tragedia, dar și motivele care au făcut-o pe femeie să recurgă la acest gest disperat.