mamaplus

O mamă cu doi copii în mașină, prinsă beată la volan: ”Am băut vin de țară” (VIDEO)

-
//
09.06.2021

O femeie de 39 de ani este cercetată de polițişti după ce a fost prinsă în stare de ebrietate la volan şi fără permis de conducere. În momentul în care a fost oprită de oamenii legii, în maşină se aflau şi doi minori.

Cazul șocant a avut loc în orașul Galați din România. Polițiştii locali au depistat o persoană de sex feminin care conducea un autoturism în stare de ebrietate fără a poseda permis de conducere, fiind însoțită de doi minori.

Polițiştii au luat-o la întrebări pe femeia aflată în stare de ebrietate.  „Permisul auto, vă rog. Nu am, maşina am furat-o. Ați consumat băuturi alcoolice? Ce ați consumat? Vin de țară? Maşina de unde ați luat-o? Am furat-o. Cum ați deschis-o? Cu cheile?”, este dialogul dintre polițişti şi femeie.

În urma testării cu aparatul Dragger, s-a constatat că numita N.R.A., în vârstă de 39 ani, avea o alcoolemie de 0,90 mg alcool pur în aerul expirat. În acest caz au fost întocmite actele procedurale care împreună cu persoana în cauză, au fost predate lucrătorilor din cadrul Biroului Rutier în vederea continuării cercetărilor.