mamaplus

O mamă conducea mașina beată, cu copilul în brațe. Polițiștii din Criuleni au reținut-o (VIDEO)

-
//
12.11.2020

În noaptea de 10 spre 11 noiembrie, în satul Hrușova din raionul Criuleni, polițiștii aflați la supravegherea circulației rutiere au observat un automobil care se deplasa neuniform. După ce au stopat mașina, oamenii legii au depistat la volan o tânără de 30 de ani cu un copil de aproximativ un anișor în brațe.

Femeia conducea automobilul concomitent alăptând copilul. Din salonul mașinii se simțea un miros puternic de alcool, fapt ce i-a determinat pe polițiști să solicite șoferiței să treacă testul alcoolscopic. Imediat, polițiștii înlăturat șoferița de la volan, nu înainte de a solicita ajutorul unei rude căreia i-a fost transmis copilul.

În urma testului alcoolscopic s-a stabilit că femeia era în stare de ebrietate avansată, având o concentrație de 0,92 mg/l vapori de alcool în aerul expirat. Aceasta a mai declarat polițiștilor că „vine de la o cumetră”, iar mașina aparține tatălui ei.

Cazul urmează a fi investigat pentru stabilirea tuturor circumstanțelor, iar până instanța de judecată va lua o decizie, șoferița a rămas fără permis de conducere.