mamaplus

O mamă a cinci copii s-a prăbușit brusc și a murit în timp ce îşi ducea copiii la şcoală

-
//
11.07.2022

O mamă a cinci copii a căzut secerată pe marginea drumului în timp ce îi ducea la școală. Donna Taylor, în vârstă de 38 de ani, avea dureri puternice de cap când i s-a făcut rău şi a căzut pe marginea drumului. După ce femeie s-a prăbuşit, a fost chemată de urgență o ambulanță, iar paramedicii au încercat timp de o oră să-i salveze viața, înainte de a o duce la spital, unde a fost declarată clinic în moarte cerebrală. Pe 28 iunie, aparatul care o ținea în viață a fost oprit, aşa că medicii au fost nevoiți să constate decesul.

Cei patru copii ai săi, Oliver, 14 ani, Dakota, 12 ani, Ella, cinci ani și Nevaeh, un an, sunt acum îngrijiți de tatăl lor. Ea a mai avut și un alt fiu, Josh, care a murit în mod tragic când avea doar trei ani. Verișoara mamei, Kealy Smith, a spus că era extrem de iubită, că discuta mereu cu oamenii, adăugând că moartea ei a fost un șoc pentru toată lumea: 

"Ea își ducea efectiv fiica la școală și a spus că a avut o durere de cap și a sfârșit prin a se prăbuși. Vorbise cu unchiul meu cu o seară înainte. Cred că toată lumea este în stare de șoc. Cum poți trece de la a-ți duce fiica la școală la a pleca dintre noi?'', susține Kealy Smith.

Comunitatea locală a lăsat flori drept omagiu lângă locul unde a căzut Donna. Familia a spus că nu are încă planuri pentru o înmormântare sau bani pe care să-i dea copiilor după moartea ei, prin urmare rudele au creat o pagină de strângere de fonduri. Distrusă de durere, familia a adăugat: ''De dragul copiilor ei, am dori să-i oferim cel mai bun final posibil, deoarece merită acest lucru. În acest moment, fiecare bănuț contează și va fi folosit pentru ultima sărbătoare a vieții ei''. 

Donna era devotată copiilor ei, făcând rareori ceva pentru ea însăși, a mai specificat familia: ''Nu am văzut-o niciodată fără copiii ei, copiii ei au fost toată viața ei, nu a făcut niciodată nimic pentru ea însăși. Atâta timp cât copiii au fost fericiți și au avut grijă de ea să fie fericită''.