mamaplus

O mamă a 6 copii şi-a pierdut viaţa la două zile după ce a născut tripleţi

-
//
01.02.2021

Camila Cassimiro da Conceicao, în vârstă de 26 de ani, s-a stins din viață din cauza unei hemoragii, la scurt timp după ce a născut.

Tragedia s-a produs la spitalul din Itajai, în sudul statului Santa Catarina, Brazilia.

Camila Cassimiro da Conceicao avea acasă 3 copii, iar de curând a devenit și mamă de tripleți. Nou-născuții au venit pe lume la 36 de săptămâni, printr-o operație de cezariană. Deși intervenția a decurs bine, la scurt timp, din cauza unei hemoragii puternice, femeia a fost dusă de urgență la Terapie Intensivă.

Din păcate, medicii nu au putut să o salveze pe Camila Cassimiro da Conceicao, care a decedat la două zile după ce a nascut.

„Camila a născut tripleți printr-o cezariană care a avut loc fără incidente. Imediat după aceea, a suferit complicații grave, care au necesitat o altă intervenție chirurgicală. Din cauza condiției precare, pacienta a fost transferată la secția de terapie intensivă, suferind o înrăutățire a stării de sănătate, care din păcate, s-a încheiat cu decesul. Suntem solidari cu familia îndurerată și îi oferim tot sprijinul nostru”, a declarat unul dintre medicii spitalului.

Pentru a se stabili circumstanțele producerii incidentului la spitalul din Itajai, a fost deschisă o anchetă internă.
 

mamaplus