mamaplus

O influenceriță a postat o imagine cu fiul ei pe un balcon și internauții o acuză că pune în pericol viața copilului

-
//
29.03.2023

Camila Coelho nu este un nume străin pasionaților de modă și frumusețe. Frumoasa braziliancă, în vârstă de 35 de ani, a devenit cunoscută în urmă cu 22 de ani, în iunie 2010, când posta, pe canalul său de YouTube, sfaturi de beauty. A devenit din ce în ce mai populară, astfel că un an mai târziu, la cererea urmaritorilor săi internaționali, a creat încă un canal de YouTube unde posta doar conținut în limba engleză. 

mamaplus

Femeia a căpătat tot mai multă notorietate și a devenit, la scurt timp, unul dintre cei mai urmăriți influenceri de fashion&beauty din lume. În prezent, are aproape 10 milioane de urmăritori pe Instagram, propriul brand de haine, precum și o linie de skincare cu produse vegane.

În urmă cu șapte luni, Camila a adus pe lume un băiețel, pe nume Kai, care este nelipsit din postările sale de pe rețelele de socializare. Recent, influencerul a postat câteva fotografii cu acesta, pe un balcon din Paris, care la scurt timp a stârnit mii de comentarii. De această dată, nu cu cuvinte de laudă sau mesaje de apreciere, ci cu critici dure și acuzații.

Camila a fost pusă la zid fiindcă, după presupunerile internauților, i-ar fi pus viața în pericol fiului ei de șapte luni, urcându-l pe balustrada balconului pentru câteva cadre reușite. Oamenii din online au criticat-o pe aceasta fiindcă riscă siguranța copilului său pentru like-uri.

mamaplus

„Ești minunată, dar nu mai pune în pericol viața copilului tău. Nu cred că era necesar să îl urci pe balustrada balconului”, a scris cineva.

„Cât de departe poți merge pentru like-uri? Da, ești în Paris și da, ai o priveliște minunată, dar nu e nevoie să pui un copil pe marginea unui balcon. În unele țări cred că poți fi acuzat că îți neglijezi copilul (de exemplu, în unele țări europene). Încetează să mai monetizezi pozele cu copilul tău”, a mai adăugat o persoană.

„Așa se întâmplă accidentele. Poza asta îmi dă dureri de cap! Nimănui nu-i pasă să îți citească descrierea sau să îți admire ținuta! Ești fantastică în materie de modă, îmi place mult de tine, dar ce ai făcut aici este inacceptabil”, a mai comentat cineva.

Altcineva a scris că, deși poate pentru copilul ei nu există niciun pericol la momentul respectiv, alte persoane ar putea să îi urmeze exemplul, însă cu rezultate tragice.

Sunt sigură că situația a fost sub control, dar cu siguranță vor există persoane care văzându-te pe tine, vor dori să recreeze aceste imagini. Și astfel își vor pune copiii în pericol. Este suficientă o secundă de neatenție pentru ca un accident să se întâmple. Nu merită riscul pentru câteva like-uri”, a mai scris cineva.

Camila, însă, nu s-a lăsat descurajată de criticile urmăritorilor săi. Mai târziu, ea a postat alte imagini cu ea și Kai pe balcon, dar de această dată cel mic nu mai era urcat pe balustradă, ci în brațele vedetei. 

mamaplus