mamaplus

O fetiță s-a înecat cu o bucată de mozzarella și a murit în fața părinților

-
//
11.05.2023

Vieste, un orășel din provincia Foggia, a fost scena unei tragedii de neimaginat. Aurora, o fetiță de numai 6 ani, a murit sufocată în timp ce mânca o bucată de mozzarella.

mamaplus

Pentru micuță, care s-a înecat practic cu o înghițitură de mozzarella, încercările de salvare au fost zadarnice, informează rotalianul.com, conform Fanpage.

„Suntem fără cuvinte în fața fatalității unei vieți care se întrerupe la o vârstă atât de fragedă și suntem profund îndurerați”, a scris Giuseppe Nobiletti, edilul orașului Vieste, pe Facebook.

Din nefericire, cazul Aurorei nu este unul izolat. Un altul asemănător a avut loc la Vermezzo con Zelo, în apropiere de Milano, luni, 13 martie, când un băiat de 5 ani s-a înecat cu o bucată de pâine.

Părinții au apelat imediat la serviciile de urgență. La fața locului au sosit elicopterul de salvare și o ambulanță. Personalul medical a făcut tot posibilul pentru a-l resuscita, înainte de a-l transporta de urgență la spitalul Niguarda din Milano.

Din nefericire, în ciuda eforturilor personalului medical, nu s-a putut face nimic: băiatul a murit după trei zile de agonie.

Doar cu 10 zile înainte, un incident similar s-a produs la Monza. O fetiță de doar opt luni a murit după ce a petrecut aproape o săptămână în terapie intensivă. În timp ce mânca, luni, 27 februarie, o înghițitură i-a rămas în gât, provocându-i o criză respiratorie.