mamaplus

O fetiță a murit la scurt timp după ce a mâncat o înghețată

-
//
26.01.2021

Fetița în vârstă de 9 ani se afla într-o vacanță în Spania în momentul în care s-a întâmplat tragedia. Un moment de neatenție a fost fatal, iar reacția alergică a fost prea puternică pentru a salva copila, scrie The Mirror.

Potrivit mărturiilor rudelor, fetița era foarte alergică la orice soi de nuci sau ouă. Chiar dacă părinții au întrebat de câteva ori vânzătorul despre ingredientele din care a fost preparată înghețata, el a insistat că produsul este absolut inofensiv și nu prezintă vreun risc pentru sănătatea micuței.

În seara aceleiași zile, după ce a consumat desertul periculos, fetița a fost găsită în stare de inconștiență pe podeaua din camera de hotel în care era cazată. Părinții au chemat imediat ambulanța și chiar dacă medicii au încercat să o resusciteze câteva ore bune, ea s-a stins din viață pe patul de spital din cauza șocului anafilactic.

În urma expertizei, medicii au descoperit în organismul fetiței urme de arahide și alte nuci.

Părinții fetei au dat în judecată nu doar proprietarul cafenelei din care au achiziționat înghețata, dar și administrația hotelulul în care au fost cazați. Potrivit tatălui copilei decedate, echipa hotelului nu și-a dat silința să-i ajute atunci când au avut mare nevoie de asta.