mamaplus

O fetiță a murit după ce s-a dat în leagănul stricat din curtea casei

-
//
28.10.2021

O copilă în vârstă de 9 ani s-a stins din viață în condiții cutremurătoare. Oamenii legii spun că fetița s-ar fi asfixiat cu sfoara de la un leagăn defectat din curtea casei. Întâmplarea teribilă a avut loc în Botswana, o țară din sudul Africii și a făcut înconjurul lumii pentru ca părinții să fie mai precauți și să nu-și lase copiii fără supraveghere în situații de risc.

În momentul în care s-a întâmplat tragedia, părinții fetiței se aflau la înmormântarea unui vecin, lăsându-și copiii singuri acasă, fără supravegherea unui adult. Fetița s-a dat în leagănul din curte și la un moment dat a rămas blocată în sfoara de care era fixat. Frațiorii și surioarele fetiței care au 5 ani, 2 ani și respectiv 1 an nu și-au dat seama ce se întâmplă și au continuat să se joace, fără să strige după ajutor, scrie presa internațională.

Trupul neînsuflețit al fetiței a fost descoperit de mătușa ei. Fetița a fost transportată de urgență la spital, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața și au constatat decesul.