mamaplus

O fetiță a fost lovită cu sălbăticie de propria mamă. Femeia se răzbuna astfel pe fostul său soț

-
//
28.03.2022

O fetiță de numai un an şi jumătate a fost lovită cu sălbăticie de propria mamă. În imaginile surprinse de rude, copila a fost trântită la pământ şi lovită, iar femeia nu pare deloc impresionată de plânsetele ei. Şocant este că mama scoate copilul pe casa scării unde amenință că o va ucide. Rudele femeii susțin că aceasta îşi agresează copilul pentru a se răzbuna pe fostul ei soț, tatăl copilei, plecat la muncă în străinătate. Cazul șocant s-a întâmplat într-o localitate din județul Bacău, România.

A fost deschisă o anchetă în acest caz, imediat după ce imaginile respective au ajuns la membrii familiei femeii, iar ei sunt cei care au sesizat poliția, iar un echipaj a mers ieri la locuința agresoarei şi a reținut-o pentru 24 de ore.

În acelaşi timp au fost sesizați şi inspectorii Protecției Copilului, care au luat-o pe copila de un an şi şase luni şi au dus-o la Spitalul Județean din Bacău, unde a fost supusă unor investigații medicale. Acolo medicii au decis că nu necesită internare şi a fost plasată în grija unui asistent medical profesionist.

Totul ar fi pornit de la certurile dintre mama fetiței şi fostul soț, căruia îi cere bani pentru înreținere şi de fiecare dată când se ceartă, aceasta se răzbună pe copilă. Mama urmează să fie prezentată judecătorilor cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.