mamaplus

O fetiță de trei ani a murit după ce a căzut într-o oală încinsă, la şcoală. Bucătarul asculta muzică la căşti

-
//
04.02.2020

O fetiță de trei ani şi-a pierdut viața într-un mod terifiant, după ce a căzut într-o oală cu mâncare fiartă, la o şcoală din India. Bucătarul asculta muzică la căşti în acel moment şi nu a auzit țipetele de groază ale micuței.

Copila a suferit arsuri mult prea grave după ce a căzut în oala cu curry, la o şcoală publică din Mirzapur, în Uttar Pradesh, luni şi a murit la scurt timp după ce a fost transportată la spital.

Potrivit tatălui fetiței, bucătarul nici nu a văzut la timp ce s-a întâmplat, fiind ocupat să asculte muzică la căşti. Fratele fetei a fost cel care a observat incidentul şi a strigat după ajutor.

Micuța de doar trei ani a fost dusă la spital în stare critică, însă arsurile i-au fost în cele din urmă fatale.

O anchetă a fost demarată după cele întâmplate, iar un judecător a dispus suspendarea drectorului şcolii în urma tragediei.

„Vom face toate cercetările necesare pentru a face lumină în acest caz. Vor fi luate măsuri. Am fost de altfel informat că fetița nu aparținea şcolii, nu era elevă a instituției în cauză”, a declarat un ofițer.

Nu este prima dată când un copil moare în incinta unei instituții din cauza neglijenței angajaților.

În noiembrie 2019 un băiat de aceeaşi vârstă, din Telangana, India, a murit în aceleaşi condiții, după ce s-a jucat în apropierea recipientului încins, iar un băiat de 6 ani de la o şcoală privată a alunecat şi a căzut într-o oală fiartă în care se pregătea sambar, un sos extrem de picant.

A fost dus de urgență la spital de un profesor, dar rănile de peste 70% din suprafața corpului i-au adus moartea câteva ore mai târziu.