mamaplus

O fetiță de opt ani a condus o mașină 20 km până la magazin

-
//
19.09.2024

În orașul Bedford din statul american Ohio, o fetiță de 8 ani a furat mașina mamei sale, un SUV Nissan Rogue, și a condus 20 de kilometri până la un magazin pentru a face cumpărături. Pe drum, ea s-a oprit și la Starbucks pentru a-și cumpăra un frappuccino. Fetița a fost găsită nevătămată de poliție într-un magazin Target.

mamaplus

Incidentul a fost raportat pe 15 septembrie, când mama fetei a sunat la poliție și a anunțat dispariția copilului și a mașinii din garaj, transmite eSP.md.

Poliția a analizat imaginile camerelor de supraveghere ale vecinilor și s-a sesizat că fetița a plecat singură cu mașina.

Ulterior, în timp ce minora se deplasa pe drum, mai mulți șoferi au observat comportamentul suspect al vehiculului, unul dintre aceștia au sunat la 911, crezând că șoferul ar putea fi sub influența alcoolului sau ar avea nevoie de ajutor medical.

 După ce fetița a fost identificată în magazin, ea le-a spus polițiștilor că a lovit o cutie poștală pe drum și că a dorit să se oprească pentru băutura sa preferată de la Starbucks. 

Poliția a lăsat-o să termine frappuccino-ul, apoi a dus-o acasă.

Motivul pentru care fetița a ales să meargă la magazin  rămâne necunoscut.