O fetiță de la un liceu din Capitală era cât pe ce să se înece la ora de bazin

-
//
19.03.2019

O elevă de clasa întâi de la Liceul Teoretic Mihai Viteazul din Capitală era cât pe ce să se înece la ora de înot, după ce a căzut în apă. Instructorul a reacționat rapid, însă la fața locului a ajuns și poliția, și ambulanța.

Informația a fost confirmată de purtătorul de cuvânt al Centrul Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească, Diana Blănaru.

„Accidentul s-a produs în anexa de înot a liceului. Fetița de șapte ani a înghițit apă, la fața locului s-a deplasat un echipaj de reanimare, copilul a fost găsit în stare stabilă, dar a fost transportat pentru mai multe investigației la Spitalul pentru Copii „Valentin Ignatenco”, a comunicat Blănaru.

Cazul a fost confirmat și de Poliția Capitalei.

„Eleva era la lecția de înot conform orarului. Ea și-a pierdut echilibrul și a căzut în apă. Instructorul a reacționat prompt, dar la fața locului a fost chemată și ambulanța, și un echipaj de poliție. Acum fetița se află în afara oricărui pericol. A fost deschis un proces penal pentru documentarea cazului”, a spus ofițerul de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati.

Potrivit informațiilor, fetița se află în afara oricărui pericol.

Sursa: noi.md