mamaplus

O fetiță de doi anișori a fost mutilată de cei patru căței ai familiei. Mama ei se află în stare de șoc

-
//
21.06.2022

O mamă a povestit cu durere în suflet despre momentul tulburător în care și-a văzut fiica de doi ani mutilată de cei patru căței ai familiei. După atacul animalelor, micuța Felicity a rămas cu o ureche mușcată în totalitate, un ochi parțial afectat și multiple răni adânci la nivelul feței. Întâmplarea groaznică s-a produs în casa lor din statul american California, scrie publicația The Sun.

Michele Peden (30 de ani) și soțul ei Michael au decis să adopte patru căței de rasa labrador, cărora le-au dat porecle și care păreau absolut inofensivi. Cățeii preferau să se joace în curtea din spatele casei, alături de cei patru copii ai familiei – Samantha (13 ani), Daisy (11 ani), Felicity (2 ani) și Daryl (1 an).

Într-o zi, femeia era plecată la cumpărături, iar copiii se aflau în grija tatălui. Câteva minute mai târziu, femeia a aflat de la soțul său că Felicity este în sala de operații și ”probabil a rămas fără un ochi„.

Nimeni dintre membrii familiei nu au văzut cum s-a întâmplat atacul patrupezilor. Tatăl copiilor era ocupat cu lucrările în gospodărie, iar ceilalți copiii îl dădăceau pe frățiorul lor mai mic.

Când a ajuns la spital, mama a rămas șocată de starea în care se afla fetița ei

„Îi lipsea părul aproape în totalitate și era acoperită cu zeci de bandaje de tifon. Avea numeroase suturi pe față, pe gât și pe mâini. Am început să plâng, aveam inima frântă și am simțit că îmi fuge pământul de sub picioare. Sentimentul de neputință era copleșitor. Mă învinuiam foarte mult, mai ales că nu observasem nici un semnal de alarmă.”, povestește mama copilei.

mamaplus

Medicii au făcut tot ce le-a stat în puteri pentru a salva viața copilei, iar după intervenția chirurgicală complexă, care a durat 3 ore, chirurgii au fost nevoiți să îi anunțe pe părinții fetiței că nu au putut să-i salveze pavilionul urechii.

Odată cu împlinirea vârstei de 7 ani, fetița va avea nevoie de o intervenție chirurgicală de restaurare a pavilionului urechii. Totodată, copilul va suporta și alte intervenții chirurgicale, întrucât are multe leziuni musculare la nivelul feței, mâinilor și picioarelor.

mamaplus