mamaplus

O fetiță de doi ani a murit electrocutată, după ce a fost lăsată singură în casă

-
//
15.03.2023

O fetiță de doar doi ani a murit electrocutată, după ce a fost lăsată singură în casă, timp de mai multe ore. Mama a găsit trupul neînsuflețit al micuței abia a doua zi, după ce s-a întors acasă.

mamaplus

După incident, care a avut loc în Argentina, polițiștii au deschis o anchetă cu privire la modul în care s-a produs accidentul, relatează Mirror, conform alephnews.ro.

Fetița a fost lăsată singură timp de mai multe ore

Incidentul s-a produs vineri după-amiază în jurul orei 15:00, însă serviciile de urgență au fost anunțate de decesul copilului abia sâmbătă, când mama s-a întors acasă și a găsit cadavrul fetiței. Femeia a sunat la urgențe imediat cum și-a văzut copilul pe podeaua casei, însă medicii nu au reușit să o salveze. Polițiștii au confirmat că femeia a plecat de acasă vineri dimineață și s-a întors de abia sâmbătă.

„Ea a ieșit din casă în timpul zilei de vineri, în jurul orei 11:00, și s-a întors sâmbătă, moment în care a descoperit trupul neînsuflețit al micuței”. Constatările arată că micuța ar fi încercat să iasă din casă și, ulterior, a fost electrocutat în acel moment.