mamaplus

O fetiţă de doar cinci luni a fost sechestrată de propriul tată

-
//
30.01.2024

O fetiţă de cinci luni a fost sechestrată de propriul tată la Zărnești. Mama bebelușului  a fost cea care a anunţat Poliţia. Când a ajuns acasă de la serviciu ea  a constatat speriată că partenerul său nu o lasă să intre în casă. În încercarea de a elibera fetița, unul dintre poliţişti a fost agresat de bărbat, conform observatornews.ro

mamaplus

Incidentul a avut loc azi-noapte, într-o zonă izolată și greu accesibilă din Zărnești. Bărbatul în vârstă de 27 de ani a provocat un scandal. El este cel care a dat-o afară din casă pe partenera lui de viață. Îngrozită de faptul că fetița ei în vârstă de doar  cinci luni era cu bărbatul, femeia a sunat la 112.

La locuință a ajuns un echipaj de ordine publică al poliției orașului Zărnești. A   fost trimiși și  mascații, inclusiv un negociator. Inițial, bărbatul ținea fetița în brațe și a refuzat orice dialog cu polițiștii. La locuință a ajuns și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Brașov. Medicul de la Ambulanță l-a convins pe bărbatul de 27 de ani să lase bebelușul din brațe.

În momentul în care polițiștii au încercat imobilizarea bărbatului, el a pus mâna pe o bucată de lemn și l-a lovit pe unul dintre polițiști și i-a rupt antebrațul.

În final, fetița  a fost  dusă împreună cu mama ei la spital și a fost consultată. Din fericire, nu a rămas internată, pentru că medicii au considerat că nu are nevoie de spitalizare. O anchetă este in desfășurare.