mamaplus

O fetiță de 6 anișori din Chișinău a fost jefuită ziua în amiaza mare de doi bărbați (VIDEO)

-
//
04.03.2021

Doi bărbați cu vârstele de 39 și 41 de ani au fost reținuți pentru comiterea unui jaf pe o stradă din Chișinău. Cei doi au fost anterior judecați pentru comiterea infracțiunilor de furt și circulația ilegală a drogurilor.

La data de 27 decembrie, în timp ce se deplasau pe bulevardul Mircea cel Bătrân, indivizii au observat o minoră în vârstă de 6 ani care se juca în telefonul mobil. Văzând că nu este nimeni din maturi alături, suspecții în mod deschis au sustras telefonul mobil și au plecat de la locul faptei.

Poliția a fost alertată imediat de mama copilului. Ea a declarat că a intrat pe un minut în magazin, iar copilul a rămas la intrare, fiind în vizorul ei. Ulterior, când a văzut că de la minoră a fost sustras telefonul, a ieșit imediat afară, însă nu a reușit să îi oprescă. Prejudiciul cauzat a fost estimat la 10.000 de lei. Acțiunile indivizilor au fost surprinse de camerele de supraveghere.

Urmare a măsurilor întreprinse de către ofițerii de investigație și urmărire penală, suspecții în comiterea infracțiunii au fost localizați și reținuți fiind escortat la inspectorat pentru audieri. În cadrul acțiunilor procesual penale aceștia și-au recunoscut vina.

Bărbații sunt cercetați penal pentru jaf. Conform legislației, aceștia riscă de la 5 la 7 ani de închisoare.