mamaplus

O fetiță de 6 ani a murit, după ce a fost lovită cu pumnul în burtă de un băiețel de aproximativ aceeași vârstă

-
//
29.07.2020

O fetiță de 6 ani din Jilava, județul Ilfov, a murit marți dimineață, după ce a fost lovită cu pumnul în burtă de un băiețel în vârstă de 5 ani și jumătate. Cei doi se jucau, luni seară, în spatele blocului în care locuiau, dar la un moment dat s-au certat și chiar s-au luat la bătaie.

Băiatul a lovit-o cu pumnul în burtă, iar fetița a făcut hemoragie internă și a fost transportată la Spitalul Marie Curie (fost Budimex) din sectorul 4.

Peste noapte, însă, aceasta s-a simțit din ce în ce mai rău, iar dimineață a fost declarat decesul. Totuși, medicii cred ca fetița mai suferea și de alte afecțiuni, din moment ce s-a ajuns la acest deznodământ tragic atât de repede și doar di nacel motiv, lovitura primită de la partenerul său de joacă. Autopsia trupului fetiței va face lumină în acest caz.

Fetita facea parte dintr o familie numeroasă, cu 12 frati, iar părinții săi lucrează la ADP Sector 4 (Administrația Domeniului Public). Băiatul e are ambii părinți casnici.

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Ilfov va demara anchetă în acest caz, pentru că ambii minori erau nesupravegheați.