mamaplus

O fetiţă de 4 ani a murit în somn, la o zi după ce ea şi mama ei au fost testate pozitiv la COVID-19

-
//
13.09.2021

O fetiță în vârsă de patru ani s-a stins din viață în mod tragic. După decesul micuței, mama fetiței a recunoscut că a fost în permanență o antivaccinistă, dar acum regretă că s-a opus vaccinării anti-COVID-19. Tragedia s-a petrecut în statul american Texas, victima fiind identificată drept Kali Cook, o fetiță de numai patru ani.

Autoritățile locale au precizat că micuța Kali este primul minor de până în 10 ani care moare de COVID-19 în zona oraşului Galveston din Texas. Mama micuței a transmis un mesaj tulburător: "Suntem distruşi şi pierduți. Nu ne dăm seama cum o să putem supraviețui fără strălucirea ei"

Micuța ar fi murit la doar câteva ore după ce a primit pastile pentru combaterea stării febrile

Karra Harwood, mama micuței, recunoaşte că întreaga familie s-a opus, inițial, vaccinării anti-COVID-19, iar acum regretă decizia luată. Mama micuței a povestit că întreaga familie era în carantină, după ce ea a fost testată pozitiv la COVID-19, dar că a încercat să stea departe de micuță, pentru ca fetița să nu se infecteze şi ea.

În noaptea de luni spre marți, însă, Kali a făcut febră, iar ea i-a dat pastile specifice pentru o asemenea situație. Totuşi, infecția a evoluat galopant în cazul fetiței, astfel că micuța Kali murea după doar câteva ore, în somn.