mamaplus

O fetiță de 3 ani a murit, după ce tatăl a forțat-o să stea într-o cadă cu apă fierbinte timp de o oră

-
//
17.05.2021

O fetiță de doar trei ani a murit, după ce tatăl a forțat-o să stea într-o cadă cu apă fierbinte pentru că avea diaree. Micuța a fost dusă de urgență la un spital, dar nu a supraviețuit din cauza rănilor grave provocate de apa clocotită.

Tatăl a lovit-o pe copila de trei ani cu o frânghie înainte de o forța să stea în cada cu apă opărită timp de o oră, ceea ce i-a ars trupul firav. Mai apoi, bărbatul a închis-o într-o cameră până la 9 seara, dar nu se ştie cât de mult a fost forțată să rămână acolo. Cazul a avut loc în Libia.

După ce a lăsat-o să iasă, tatăl micuței a fost de acord să contacteze una dintre rudele soției sale pentru a duce copilul la spital. Inițial, s-a pretins că fetița de trei ani s-ar fi rănit singură când a mers în bucătărie şi a vărsat apă fierbinte peste ea.

Anchetatorii de la Departamentul de Investigații Criminale i-ar fi confruntat pe ambii părinți și, atunci când le-au prezentat dovezi, se pare că au recunoscut infracțiunea, care ar fi avut loc pe 9 mai.

Autoritățile ar fi avut, de asemenea, dovezi că tatăl era dependent de droguri. Nu este clar dacă mama este acuzată că a participat la incident sau dacă a fost interogată pentru că a permis să se întâmple un lucru atât de înfiorător. Ambii părinți au fost transferați la procuratură, dar în prezent nu se știe dacă au fost încă acuzați.

Potrivit Al Arabiya, ştirea a provocat indignare în rândul localnicilor care solicită pedeapsa cu moartea a tatălui și o pedeapsă mai dură pentru mamă.