mamaplus

O fetiță de 3 ani, găsită fără suflare în curtea casei. Mama nu i-a auzit strigătele de ajutor

-
//
10.12.2020

Un caz cutremurător a avut loc zilele trecute în regiunea Celeabinsk din Rusia. O fetiță de numai 3 anișori a murit din cauza hipotermiei în curtea casei în care locuia. Fetița ar fi ieșit noaptea din casă și nu a mai putut intra înapoi, fiind găsită dimineața fără suflare.

Svetlana Kuleshova, mama fetiței, spune că a găsit-o în dimineața zilei următoare zăcând în sania de lângă casă. Ea le-a explicat oamenilor legii că nu a auzit niciun zgomot și nimic nu i-a dat de bănuit că fetița ei ar fi putut ieși afară în toiul nopții.

”Copilul a adormit, apoi ne-am uitat la televizor până la ora 12:00 și ne-am culcat. Când ne-am trezit dimineața, fetița nu era în camera ei. Mi-a căzut cerul în cap de spaimă și am fugit repede afară, unde am găsit-o zăcând în sanie. Copilul suferea de lunatism, însă nu ne-am gândit că se va ajunge până la asta...”, mărturisește Svetlana pentru ntv.ru.

În localitatea Satka din regiunea Celeabinsk, temperatura aerului pe timpul nopții poate coborî până la minus 15 grade Celsius, iar acest factor a fost unui fatal pentru micuță. Mama ei mai spune că fetița nu putea ajunge fizic până la mânerul ușii, iar strigătele ei nu au fost auzite de nimeni.

Chiar dacă detaliile relatate de mama copilei nu prezintă suspiciuni, există totuși voci care presupun că în caz de somnambulism (lunatism) este imposibil să nu reacționezi la frig.

În prezent, oamenii legii au deschis o anchetă penală, părinții fetiței fiind acuzați de ”ucidere din culpă”.

mamaplus